HTML

Boblbee

A Boblbee-termékekkel kapcsolatos híreket, érdekességeket találod itt. www.szupertaska.hu
TÁJÉKOZÓDJ ÉS RENDELD MEG SAJÁT SZUPERTÁSKÁDAT!

Kérdezz MOST!

Friss topikok

2007.10.05. 11:58 boblbee

Az iskolatáskák és az isiász kapcsolata

A termékek többsége megvásárolható!
Csatlakozz Te is a Boblbee-rajongók táborához!


Már a 20-30 éves korúak közül is sokan szenvednek derékfájásban, ami valljuk be, elfogadhatatlan ebben a korban. Ez az ISIÁSZ, amely gyerekkorban és kamaszkorban jön létre a túlpakolt iskolatáskák miatt.

Az isiászt az okozza, hogy túl nagy súly nehezedik a gerincoszlopra, miáltal a csigolyák egymásra torlódnak, és a gerincvelőből kiágazó egyes idegek nyomás alá kerülnek. Ez fals fájdalomérzethez vezet. A fejlődő szervezet az abnormális hatásokra abnormálisan reagál, így ha a hatás továbbra is fennáll, az először görnyedéshez, majd később gerincferdüléshez vezet, ezután a porckorongok meszesedésnek indulnak, amely igen veszélyes, mivel a meszesedett porc már nem olyan rugalmas, így könnyebben törik.

A szupertáska a keményhéjnak köszönhetően többek között képes arra, hogy a súlyt átvigye a derékra, így azt nem a gerincoszlop, hanem közvetlenül a medence és a lábak tartják. A táska vállpántja súlyosra tömve is lötyöghet, ami egyedülálló tulajdonság.

Ezt úgy éri el, hogy a keményhéj alul egy keskeny ívbe görbül, mögötte pedig gondosan kialakított hámszerkezet található. Ezért a keményhéjra nehezedő súlyt a táska rátámasztja a derékra, a támasztást pedig a becsatolt és szorosra húzott deréköv rögzíti. Így mivel a táska a deréknál van rögzítve, hátrafelé "akar" dőlni. Ez a hátrafelé ható erő, mely a vállakra hat, már sokkal kisebb mintha a súly húzná a vállakat lefelé, egyben hátegyenesítő hatású, mert arra készteti a viselőjét, hogy egyenesen tartsa testtartását.
Miután néhány héten belül a testtartás egyenesként rögzült, a becsatolt mellkaspánt tovább enyhíti a hátrafelé ható erőt, tökéletes kényelmet biztosítva.

Az Egészséges Iskolatáska

 

Ha Önnek fontos megőrizni gyermeke egészségét, de az iskolatáska túlságosan súlyos, a Peoples Delite táskákat ajánljuk (140 cm-től).

Több színben is kapható, böngéssze letölthető katalógusunkat!



Ne feledje! Az isiász kevéssé kezelhető, mivel nincs tényleges elváltozás a fájó pontoknál, ezért nincs mit kezelni. Szakképzett csontkovács képes enyhíteni a gerincből kiágazó idegekre nehezedő nyomáson, azonban további megelőzés nélkül a nyomás, így a fájdalom is újra kialakul.

GONDOSKODJON MÁR MOST GYERMEKE EGÉSZSÉGÉRŐL!

Az alábbi online ügyfélszolgálati modul segítségével akár azonnal is kérdezhet.

www.szupertaska.hu

Csatlakozási probléma esetén kattintson kétszer a panel jobbfelső sarkában látható zöld lámpácskára.


Szólj hozzá!

Címkék: iskola iskolatáska tanszer tanszerek


A bejegyzés trackback címe:

https://boblbee.blog.hu/api/trackback/id/tr45186916

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása