HTML

Boblbee

A Boblbee-termékekkel kapcsolatos híreket, érdekességeket találod itt. www.szupertaska.hu
TÁJÉKOZÓDJ ÉS RENDELD MEG SAJÁT SZUPERTÁSKÁDAT!

Kérdezz MOST!

Friss topikok

2007.12.17. 11:02 boblbee

Boblbee szupertáska utazáshoz

A termékek többsége megvásárolható!
Csatlakozz Te is a Boblbee-rajongók táborához!

 

A Boblbee-szupertáska egy teljesen új felhasználási kultúrát teremt, mely azoknak szól, akik számára a minőség, a kényelem és a multifunkcionalitás/variálhatóság az elsődleges szempont.

Akik nem lízingelni kívánják batyujukat, hanem gondosan kiválasztva a megfelelő modellt azt 10 évre vásárolják, azok számára az egyetlen választási lehetőség a Boblbee szupertáskáinak valamely modellje, mint pl. az itt látható Megalopolis Executive 2Blue.

Az utazótáska alatt általában magunk után húzható görgős táskát értünk. A megoldás kiváló, hiszen a súlyt a görgők viselik, és húzás közben csak a töredékét kell magunknak tartani.

A repülőn vagy a vonaton azonban problémákba ütközünk.
A vonaton a görgős táska kevéssé hozzáférhető, és azokat a dolgokat, amelyekre az utazás során bármikor szükségünk lehet, hiába is helyezzük bele, a repülőgépen pedig eleve a raktérbe kerülnek az ilyen táskák.

A modern utazó tudja, hogy amellett, hogy az utazás során szüksége lehet egy kézipoggyásznak minősülő táskára, a célhelyen sem mászkálhat egy városban vagy a strandon görgős táskával, azonban a normál batyuk túlságosan kényelmetlenek és túl gyorsan tönkremennek.


A Boblbee Megalopolis szupertáska az a termékcsalád, amely megfelelő kiegészítőkkel ellátva végleges megoldást nyújt ezekre a modern igényekre.

Az itt látható kombináció az alaptáska 25 literje helyett 47 literes űrtartalmat biztosít. Hogy könnyebben el lehessen képzelni a terméket, koreai programozók leprogramoztak egy 3D-s megjelenítést.

Talán az első kérdés, ami felmerül bennünk:

47 liter telepakolva nem szakítja le vállam?


Nos, meg fogsz lepődni!


Súlyátvitel


A táska egyedülálló módon képes arra, hogy a vállra és ezáltal a gerincoszlopra nehezedő súlyt átvigye a medencére. Ezt a keményhéjnak, a keményhéj különleges kialakításának, és a táska túloldalán lévő ún. deréktámasznak köszönhetjük.

Miért jó ez?


Mert a vállra nehezedő súly első lépésben görnyedt testtartást eredményez, mert ösztönösen is egy előregörnyedő testtartással próbáljuk tompítani a normál batyuk viselésekor a vállunkra nehezedő súlyt.

A vállra nehezedő súly azonban további, súlyosabb problémát is okozhat: derékfájást. Miért? Dr. Farkas Tamás ortopéd szakorvos véleménye alapján azért, mert a súlyt a váll a gerincoszlopra viszi át, ezáltal nyomás alá kerülnek a porckorongok. A porckorongsérv mindjárt egy a nyomás hatására történő porckorong-kitüremkedést takar, és az így nyomás alá került idegek álfájdalomérzetet generálnak az agyban, azonban ez már sérv nélkül is kialakulhat, pusztán a nagy súlytól. Ez az isiász.

A Boblbee szupertáskái azonban valóban egyedülálló módon képesek szinte nullára redukálni a gerincre nehezedő súlyt, így azzal a furcsa élménnyel találkozhatunk, hogy a súlyosra pakolt táskát a hátunkra véve és helyesen beállítva lötyögnek a vállpántjai.

Nem véletlen, hogy iskolatáskának is kiváló, lásd:

Az iskolatáskák és az isiász kapcsolata




Amikor egy táska is része a csapatnak


A Boblbee szupertáskái tehát mind az utazás során, mint a célhelyen eltöltött idő során különleges szolgálatot tesznek. A cuccok könnyen hozzáférhetőek, repülőgépen is kézipoggyásznak minősül, a kényelem és biztonság (melyet a keményhéj nyújt) még egy motoros esés során is megállja a helyét.

Tekintsd át a jobboldalt látható Tartalomjegyzékből elérhető cikkeket, számos érdekességet olvashatsz még a táskák új generációjáról, mely olyan mint az autó volt, amikor leváltotta a szekeret, valamint kedvezményes vásárlási lehetőséget is nyújtunk!

A Kérdezz ONLINE! rovatban pedig egy online ügyfélszolgálati modult találsz, melyen adott esetben azonnal ingyenesen választ kaphatsz kérdéseidre, és egyeztethetsz a vásárlással kapcsolatban.

 

Hol tudom beszerezni ezeket a cuccokat?



Az üzlet még nem nyílt meg, így közvetlenül a márkaképviselettől egyéni úton tudsz rendelni.

A márkaképviselet webcíme, ahol árakat is találsz:

www.boblbee.co.hu


Tanácsot, tájékoztatást is kérhetsz, hogy az adott felhasználásra milyen termékeket érdemes összekombinálni. Ha egyszerre rendelsz táskát és különböző tartozékokat, a tartozékokra kedvezményt is kaphatsz.

Rendelj közvetlenül a márkaképviselettől a 06 30 332 5211-es számon!


www.szupertaska.hu

Szólj hozzá!

Címkék: utazótáska súlyátvitel iata kézipoggyász


A bejegyzés trackback címe:

https://boblbee.blog.hu/api/trackback/id/tr90266691

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása