HTML

2008.08.04. 10:29 boblbee

Sikerrel zárult a laptopos teszt!

A termékek többsége megvásárolható!
Csatlakozz Te is a Boblbee-rajongók táborához!


Az Index.hu csapata parádés tesztet hajtott végre. Ez kiváló alkalom volt arra, hogy a világon először teszteljük a szupertáska laptopvédelmét és levonjuk belőle a tanulságokat.

Ha nem épp e teszt kapcsán találtál oldalunkra, itt meg is tekintheted a tesztet, a teljes cikket az Index kommentárjaival pedig itt találod. Utána lent olvashatod rövid elemzésünket, a konklúziót!



Bebizonyosodott hát az, amiben Boblbee-hívőként még magunk sem hittünk teljes mértékben (csupán gyanítottuk erőtani elemzések alapján), hogy a táska még baseball-ütés esetén is megvédi a laptopot, és csupán a hatméternyi zuhanás az, ami már szupertáska ellenére is veszélyt jelent a készülékre.

Képzeljük el

...hogy egy normál laptophordó válltáskával történnek hasonló inzultusok (a hatméternyi zuhanást leszámítva). Ha egy rácsukódó buszajtó talán épp nem is biztosan tesz kárt a laptopban, könnyen megtörténhet, hogy kiszúszik a kezünkből a pántja és elejtjük, vagy még rosszabb: éppen akkor törik el a pántot tartó csatt, szakad a varrás, amikor éppen felvennénk a válltáskát, és így a táska földetér. Akár ötven centiméterről is, már akkora, gyakorlatilag tompítatlan erő hat a laptop sarkára, ami repedést, törést, kijelzőleválást okozhat.

A szupertáska megóvja

A tesztnek köszönhetően bebizonyosodott, hogy a szupertáska megóvja laptopot olyan, mindennapi behatások esetén, amelytől a hagyományos laptoptáskák nem óvnák meg. Gyanítható, hogy még motoros esés következtében sem sérülne meg a laptop, hiszen ez hasonló kategóriájú erőhatás, mint egy baseball-ütés, és akkor még nem is beszéltünk a gerinc védelméről, melyet a laptop megvédése nem csökkent.

Az eredmények elemzése alapján kialakultak elképzeléseink arról, hogy az újabb modellek talán már a végső teszt során is kitűnően teljesítettek volna. Reméljük idővel megismételhetjük a tesztet.

Az is szem előtt tartandó megfigyelés, hogy a szupertáska helyes lezárását az ábra mutatja.


 

Köszönetet mondunk az Index.hu munkatársainak a teszt elvégzéséért!

 

 

www.szupertaska.hu

 

Szólj hozzá!

Címkék: teszt motor táska laptop humor parádé érdekesség baseball védelem motorozás szupertáska laptopvédelem laptoptáska gerincvédelem hátvédelem gerincvédő hátprotektor protektor protector


A bejegyzés trackback címe:

https://boblbee.blog.hu/api/trackback/id/tr39340153

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása